Om Oss

 

En inre resa till fjärran…

Vi har varit i Zimbabwe sedan början av 2000-talet och arbetat med olika slags hjälpprogram och projekt. Vi har följt utvecklingen av landet på nära håll och har alltid varit dedikerade till utbildning och skolans behov bland barn.

Sedan flera år har vi tagit med oss ​​saker tillbaka till Sverige för att ge eller sälja till våra vänner och familj till förmån för barnen. Det fanns ingen annan plan mer än att kunna bidra. I dag ser vi det som en rörelse och är glada för varje ny kund som vill hjälpa oss kunna skala upp detta initiativ.

De hårt arbetande hantverkarna behöver affärer för att överleva, de försörjer sina familjer genom att sälja vad de kan skapa. Det är här vi ser vår roll, vi väljer ut och säljer deras artiklar igen. På detta sätt kan vi ta hand om både affärskvinnorna, männen, barnen och bidra till välmående byar.

Butiken i Stockholm
Butiken interiören

Titta in till oss – eller engagera dig med oss

Sedan starten har antalet föremål vi erbjuder ökat och vi tillsammans med våra artister strävar efter att erbjuda hög kvalité som våra kunder älskar och med det sprider budskapet till fler.

Här på vår hemsida kan du följa det mesta vi gör. Förutom produktförsäljning så genomför vi ex. seminarier/inspirationsworkshops inom socialt entreprenörskap. Vi har tidigare anordnat resor för företag som ger minnen för livet och vem vet kanske ny livssyn. Vi gillar de goda initiativen och vi gör det gärna med andras eller våra ideér.

Vi har en fysisk villabutik belägen på Vidholmsbackarna 51 i Hässelby, Stockholm. Varmt välkommen att boka in dig på en visning. Du hittar oss även på Instagram och Facebook där vi lägger ut aktuella produkter eller sprider information om olika aktiviteter vi genomför, eller bara sprider kärlek genom storys som berör.

Ser fram emot att höra från dig.

Min resa 

Mitt Afrika intresse vaknade redan vid 6 års ålder då jag fick följa med till det lilla kapellet i brukssamhället jag bodde i.

Vem kunde väl ana att mitt livs dröm skulle gå i uppfyllelse 38 år senare. Jag fick förmånen att följa med min man till Zimbabwe i södra Afrika och kände från första stund här hör jag hemma. Jag har förälskat mej i folket och de varma välkomnandet de visade mej, den underbara naturen och det rika djurlivet ger mitt liv en mening och rikedom.

Besök Zimbabwe

Skolinvigning

Tack vare alla er som stödjer våra skolprojekt i Zimbabwe har vi nu invigt vår första skola!

Unika Hantverk

Unika  möten 

Att idag får samarbeta med fantastiska konstnärer kvinnor och män är en stor förmån, att få vara en del i deras vardag och på detta sätt stödja dem likaså göra det möjligt för många barn/unga att gå i skolan.

Allt detta berikar mitt liv oerhört.

Varma Hälsningar 

Taina Abrahamsson 

Pieces by Peas

Följ oss på sociala medier

Hitta hit

Butik på Vidholmsbackarna 51 i Hässelby